הצטרף בתאריך: Oct 06, 2005 הודעות: 9293 מיקום: חדרה
נשלח: שבת 10 29, 2011 12:44 am כותרת הודעה:
וואאיייי , פעם ראשונה רואה את הדגם הזה ובהתחלה חשבתי שזה עוד יצירה של ברטונה מסדרת BAT הידוע ))) , כמה דמיון _________________ מזכיר מועדון אלפא רומאו ערוץ הוידאו שלי http://www.youtube.com/iaroc
וואאיייי , פעם ראשונה רואה את הדגם הזה ובהתחלה חשבתי שזה עוד יצירה של ברטונה מסדרת BAT הידוע ))) , כמה דמיון
ה Abarth 1500 Biposto תוכננה ע"י Franco Scaglione שעבד אצל Bertone. התיכנון נעשה לפני האלפא BAT והוצג כבר ב1952 בתצוגת הרכב בטורינו. כנראה שה BAT הושפעו מהתיכנון הזה.
הי זלמן,
נכון זאת המכונית שלי (הייתה), נרכשה בשנת 2004 ונמכרה בשנת 2006. יופי של רכב מומלץ! מנוע GUILIA VELOCE אבל קצת כבדה ולכן פחות ספורטיבית. עיצוב נהדר.
אני שמח שאתה נמשך לאבארט מוקדמות כגון ה בי-פוסטו (ד"א למכירה עכשיו באנגליה), גם לי יש את המחלה ובאוסף רק אבארט 1957 ומטה (למעט האסטו קורסה).
האברט אלפא שצירפת בשירשור היא לא אותה מכונית, והכסופה הינה אלפא 1900 רגילה עם גוף GIHA ולא אברט עם גוף דומה אבל עם שיפורים (כבתמונה הישנה). סורי על הדקויות, אבל בכל זאת, אם כבר אז כבר.
רון,
אם בא לך לראות אברט נדירה אז הינה (1 מתוך 1 )... שים לב ללוחית הרישוי ולהסבר לפני המכונית.
בחיים לא הייתי מנחש שזאת ABARTH גם לא מצאתי שום איזכור, האם זאת 208A? האם אפשר קצת פרטים טכניים , הייתי שמח לשמוע גם על ה 205 Vignale, ( כל כך יפה שבא לבכות ) שכמו שאני מבין היא בעלת שילדת צינורות עם מנוע פיאט 1100 סמ"ק 83 כ"ס .
עולם חדש מתגלה פה.
רון,
אם בא לך לראות אברט נדירה אז הינה (1 מתוך 1 )... שים לב ללוחית הרישוי ולהסבר לפני המכונית.
בחיים לא הייתי מנחש שזאת ABARTH גם לא מצאתי שום איזכור, האם זאת 208A? האם אפשר קצת פרטים טכניים , הייתי שמח לשמוע גם על ה 205 Vignale, ( כל כך יפה שבא לבכות ) שכמו שאני מבין היא בעלת שילדת צינורות עם מנוע פיאט 1100 סמ"ק 83 כ"ס .
עולם חדש מתגלה פה.
ה 208A הינה בעלת שילדת פלטפורמה מברזל שניבנתה במיוחד ע"י אברט. מיכלולי ההנעה הינם ע"ב פיאט 1100-103 אבל ישנם שינויים מהותיים כגון: סעפת יניקה מיוחדת ועליה יושבים שני קרבורטורים וובר גרנד-פרי. גל זיזים עליון "חם", בלמים מוגדלים ע"ב פיאט 1500 וכולי... בסך הכל האופי של ה 208A ניגזר יותר מהיותה מכונית קלה במיוחד (פחות מ 600 ק"ג) נמוכה ובעלת כיול ספורטיבי. כ"ס עומדים על 66, וזה די והותר. מכיוון שיוצרה אחת, לא כל הרעיונות פותחו דיו ולכן יש כל מיני שטיקים ברכב.
כל הזמנים הם GMT + 4 שעות עבור לעמוד הקודם1, 2, 3, 4, 5, 6הבא
עמוד 3 מתוך 6
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה